Kim Basinger lesz Eminem anyja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Curtis Hanson rendező irányításával október 18-án kezdődik a The Untitled Detroit Project munkacímű film forgatása. Az "őszintének és provokatívnak" szánt alkotás egy önmagát és a helyét kereső fiatal srác, a hip-hop rajongó Jimmy életének sorsdöntő egy hónapját mutatja be. A főszerepet a detroiti születésű rapper Eminem alakítja, rajta kívül látható lesz a filmben Brittany Murphy (Észvesztő), Mekhi Phifer (Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron) és Giovanni Ribisi (Tolvajtempó) is.

Jimmy édesanyjának szerepére az alkotók Kim Basingert szeretnék megnyerni; a tárgyalások már folynak a színésznővel. Basingert a magyar közönség legutóbb a Szigorúan bizalmas című krimiben láthatta, amit szintén Curtis Hanson rendezett. (Basinger alakításáért elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek, Hanson pedig a legjobb adaptált forgatókönyvnek járó Oscart.)

Az 50 millió dolláros költségvetésből készülő film zenéjét Eminem és producer-társa Dr. Dre jegyzi. A fehér rapper az Amerikában november közepén bemutatásra kerülő The Wash című afro-amerikai komédiában vállalt egy nyúlfarknyi szerepet, és a Holló negyedik részéből önálló filmmé fejlődött Lazarus egyik figuráját is neki szánják.

Ajánlat:

Eminem honlapja

Korábban:

A 2001-es Grammy-díjkiosztó főszerepében: Eminem