Megfeneklett a Titanic sztárjának házassága

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A pár közel három év házasság után döntött úgy, hogy ezután külön élnek. Winslet szóvivője szerint barátságban váltak el, és tavaly októberben született közös gyermekük, Mia nevelésében továbbra is közösen vesznek részt. Az In Style magazin szeptemberi számának Winslet még úgy nyilatkozott, nagyon szerencsés a házasságuk.

Winslet és Threapleton 1997-ben ismerték meg egymást A marokkói kaland forgatásán. A kétszeres Oscar-jelölt színésznő egy ízben megjegyezte, hogy első látásra beleszeretett a rendezőasszisztensként dolgozó Threapletonba. 1998 novemberében házasodtak össze, tavaly nyáron alakították ki családi fészküket egy Temzére néző cornwalli házban. Nemcsak a magánéletüket kötötték össze, Telltale Films néven közös filmprodukciós céget hoztak létre brit, illetve európai filmek gyártására.

Az egyik legcsinosabb brit színésznő - akit legutóbb a Sade márki játékaiban láthattunk - következő filmje az Enigma című második világháborús thriller lesz, melynek érdekessége, hogy Mick Jagger filmes cégének első produktuma.

Ajánlat:

Kate Winslet Fan Club