Hosszú combú bombázók az amerikai Taxiban

Vágólapra másolva!
Queen Latifah, az Oscar-díjra jelölt rapper-színésznő Luc Besson filmjének amerikai változatában tapossa majd egy sárga New York-i taxi gázpedálját. Roncsderbi hollywoodi módra.
Vágólapra másolva!

Az 1998-as, Gerard Pires által rendezett Taxi-ban a pofátlanul szimpatikus Daniel kergette az őrületbe a francia rendőrség büszke embereit. Az akcióvígjáték akkora siker lett, hogy az első epizód bemutatóját követő négy évben két további Taxi-film készült el, s már ekkor szóba került, hogy elkészülhet a tengerentúli verzió is.

A Queen Latifah és a Csak az a szex-ből ismert Jimmy Fallon főszereplésével leforgatott produkció még az idén a mozikba kerülhet. A történeten nem sokat változtattak, csupán a helyszín és a szereplők cserélődtek ki. A sárga New York-i járgányt - amely gombnyomásra ugyanúgy szupersportkocsivá változik, mint Daniel fehér Peugeot-ja - ezúttal a Chicago-ban nyújtott teljesítményéért Oscarra jelölt Queen Latifah kormányozza majd, a bűnözők pedig ezúttal nem szigorú arcú német gazfickók, hanem hosszú combú bombázók, élükön a Vanessát alakító szupermodellel, Giselle Bundchennel.

Az amerikai Taxi előzetese már megtekinthető az interneten, a film pedig október 8-án kerül az amerikai mozikba. A hazai premierről még nem áll rendelkezésre információ.