Affleck a legkapósabb a hollywoodi halpiacon

Vágólapra másolva!
Az In Touch Weekly magazin felmérése szerint jelenleg a Good Will Hunting és a Fenegyerek sztárja a legjobb parti a filmfővárosban, Jennifer Lopez legnagyobb bánatára.
Vágólapra másolva!

A tíz legkapósabb agglegény listáját vezető 32 éves színészt vaskos bankszámlája és volt barátnői - többek között Lopez, valamint a gyermekének nemsokára életet adó Gwyneth Paltrow - juttatták a dobogó legmagasabb fokára.

A második helyezett George Clooney lett, míg a Starsky & Hutch egyik főszereplője, Owen Wilson futott be harmadikként. A Jóbarátok Ross Gellere, David Schwimmer végzett a negyedik helyen, őt követi Gary Dourdan A helyszínelők-ből, valamint Benjamin McKenzie, aki Ryan szerepét játssza a Viasat3 csatornán is futó A narancsvidék című sorozatban. J.Lo másik exbarátja, Sean "P.Diddy" Combs lett a hetedik.

A Hideghegy sztárja, a nemrégiben elvált Jude Law a lista nyolcadik helyén található, őt Hollywood ügyeletes szívtiprója és fenegyereke, az ír Colin Farrell követi. A tizedik legkapósabb úriember pedig a Peter Jackson által rendezett Tolkien-trilógiában a hölgyek szívét Aragornként megdobogtató Viggo Mortensen lett.