Folytatódik a Leon, a profi

Vágólapra másolva!
Natalie Portman a People magazinnak adott interjújában utalt arra, hogy Luc Besson felkérte a Leon, a profi című film folytatására. A színésznőnek tetszik a forgatókönyv, ezért a Csillagok háborúja harmadik epizódja után szívesen belevágna a forgatásba.
Vágólapra másolva!

Natalie Portman 12 évesen kezdte a színészi karrierjét, amikor Luc Besson felkérte a Leon, a profi című filmje főszerepére. A történetben egy ártatlan kislányt játszott, akinek a családját kiírtották, ezért egy bérgyilkos mellé szegődik, hogy bosszút álljon. A Jean Reno alakította gyilkossal aztán különleges kapcsolata alakul ki. A film hatalmas sikert aratott, Portmannek pedig meghatározta a jövőjét.

A ma már 22 éves színésznő azóta több mint tíz filmben játszott, köztük George Lucas klasszikusában, a Csillagok háborújá-ban, melynek harmadik epizódját jelenleg is forgatja. A felvételek közben a People magazin készített Portmannel interjút, melyben a jövőbeli terveiről faggatták.

"Az igazat megvallva, a Harmadik epizód forgatása után leginkább csak pihenésre vágyom. Találkozni szeretnék a barátaimmal és szórakozni velük. Ha egyáltalán munkát vállalok, az valószínűleg Luc Besson következő filmje lesz, amit a Leon, a profi folytatásaként készítünk. A forgatókönyv igazán remek, még talán annyit is megér, hogy elhalasszam miatta a vakációmat. Az egyetlen problémám, hogy ha nekivágunk, újra edzésekre kell majd járnom, pedig most úgy érzem, a saját nyakláncom sem tudnám felkötni" - nyilatkozta.