Bridget Fonda férjhez ment

Vágólapra másolva!
A híres színészdinasztia egyik tagja, Bridget Fonda feleségül ment Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb zeneszerzőjéhez, Danny Elfmanhez. A 39 éves színésznő és az 50 éves komponista Los Angelesben állt oltár elé, ahol jelen volt a mennyasszony édesapja, Peter Fonda is.
Vágólapra másolva!

Bridget Fonda sokáig kedvelt és keresett színésznő volt Amerikában, az évek során azonban kiöregedett a fiatal naivák szerepköréből, és nem talált új karaktert magának. A 39 éves színésznő két évvel ezelőtt játszott utoljára játékfilmben, azóta csak tévésorozatokban tűnik fel. Magánéleti botrányok nem övezték pályáját: hosszú ideig Eric Stoltz, majd Dwight Yoakam színész bartnője volt.

Újdonsült férje, Danny Elfman karrierje sokkal kiegyensúlyozottabb: évtizedek óta Hollywood egyik kedvenc komponistája. A fiatal zeneszerzőt először Tim Burton fedezte fel - akivel a mai napig jó barátok -, majd sorra kérték fel a legnagyobbak. Ő írt zenét a Beverly Hills-i zsaru, a Batman, a Batman visszatér, a Dick Tracy, a Mission: Impossible, a Kémkölykök, A majmok bolygója, a Good Will Hunting, a Man In Black 1-2, a Hulk és a Pókember című szuperprodukciókhoz.

A pár szombat este mondta ki egymásnak a boldogító igent egy Los Angeles-i templomban. A menyasszonyt édesapja, Peter Fonda vezette az oltárhoz, miközben egy 20 tagú kórus énekelt. A ceremónia után pedig egy helyi étteremben tartották a lagzit.