Újabb popsztár avanzsál színésszé

Vágólapra másolva!
A Boyzone együttes egykori tagja (aki később szólólemezzel jelentkezett), Ronan Keating belekóstol a filmezésbe. Az ír sztár a Guns, Money and Home Cooking című brit alkotásban tűnik majd fel egy kezdő gengszter szerepében, Vinnie Jones partnereként.
Vágólapra másolva!

Ronan Keating sok popsztárral ellentétben nem saját film készítésébe fog, hanem egy komoly alkotás karakterszerepét játssza majd - ezzel tehát inkább a Mick Jagger, David Bowie és Sting által megalapozott hagyományt folytatja. Hogy elődeihez hasonló tehetséget rejt-e magában, az még számára is titok, ezért meglehetős izgalomban várja a forgatást.

"Nem mondom, kicsit be vagyok tojva" - mondta. "Vinnie Jones játszik majd benne, Anna Friel játszik majd benne, szóval magasra van téve a mérce. Egy tapasztalatlan ír gengsztert kell alakítanom majd. Ők kértek fel a szerepre, nem én jelentkeztem. Még próbafelvételre sem kellett mennem. De bevallom, tele a nadrágom, mert még sohasem színészkedtem."

Az alkotás a Guns, Money and Home Cooking (Fegyverek, pénz és házikoszt) címet viseli, és januárban kezdik forgatni. "Az első pár nap biztosan nehéz és idegőrlő lesz, de már nagyon várom. Természetesen olvastam a forgatókönyvet, de nem beszélhetek róla. Annyit azért elárulhatok, hogy Vinnie Jones karakterének riválisa leszek."

És hogy Keating kíván-e pályát módosítani, és további feladatokat kapni a filmezésben? Még ő sem tudja. "Ezt majd az alkotás sikere dönti el. Magam sem tudom, hogy alkalmas vagyok-e színésznek, de mindenképp adok neki egy esélyt" - nyilatkozta.