Jude Law szellemekkel szerepel

Vágólapra másolva!
Jude Law egyedülálló felkérést kapott: egy olyan filmben szerepelhet, melyben egy új számítógépes trükkel életre keltik az '50-es évek sztárjait. A Shooting Stars című alkotásban tehát élő és holt sztárok együtt játszanak.
Vágólapra másolva!

A Shooting Stars cím önmagában is sokatmondó: azt is jelentheti, hogy lelőni a csillagokat, és azt is, hogy forgatni őket. A produkció azonban épp feltámasztani fogja a már elhunyt sztárokat, nem kevesebbre vállalkozik ugyanis, mint hogy egy új számítógépes trükk alkalmazásával új életet lehel beléjük.

Elég egy-két régi felvétel, és a sztárt egykori megjelenésében, eredeti hangjával láthatjuk viszont - egy vadonatúj jelenetben. A kísérlet lényege, hogy a régi idolokat a maiakkal összehozza, és "aranycsapatot" verbuváljon belőlük.

A mai csillagok közül eddig Jude Law-hoz érkezett felkérés - amit mind a Shooting Stars producere, Rodney Wilson, mind Law sajtószóvivője, Simon Hall megerősített. Hogy a régi hírességek közül ki lehet a partnere, egyelőre titok, melyet a november 25-ére kitűzött londoni sajtótájékoztatón hoznak nyilvánosságra.

A 15 millió fontos produkció forgatása júniusban kezdődik, és több helyszínt érint: Londonban, Írországban, Franciaországban és Németországban rögzítik a jeleneteket.