Demi Moore meglátogatta szeretője édesanyját

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ashton Kutcher, a Szakítópróba című film 25 éves sztárja a hétvégén meglátogatta az Iowa állambeli Homesteadben élő édesanyját. A színész magával vitte kedvesét, Demi Moore-t is.

A szerelmespár péntek este érkezett a kisvárosba, hogy részt vegyenek a helyi futballcsapat mérkőzésén. Az Ashton édesanyjának háza előtt gyülekező lesifotósok azonban meghiúsították tervüket. Demi és Ashton végül úgy döntöttek, inkább otthon maradnak.

"Enchiladát és sonkát ettünk, meg csirkemellet - tudják, tipikus iowai ételeket. Amikor a paparazzók már egészen az ajtóig merészkedtek, arra kértem őket, hogy távozzanak, különben kénytelen leszek a törvény erejével fellépni ellenük" - magyarázta Diane Portwood, Ashton édesanyja.

A jelek szerint fia 40 éves barátnője kifejezetten jó benyomást tett Diane-re. "Ahogy egyre több úgynevezett hírességgel találkozom, mindinkább az a véleményem, hogy ezek az emberek is két lábbal állnak a földön, és meglehetősen hétköznapi életet élnek. Csak üldögéltünk egymás mellett Demivel, és a gyerekeinkről beszélgettünk. Ő mesélt az övéiről, én pedig az enyéimről."