A boszorkányoknak várniuk kell

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A The Stepford Wives című készülő produkció Nicole Kidman gyerekkori álmát teljesíti be. A '70-es évek Ausztráliájában ugyanis egy Bewitched című amerikai sorozat ment a tévében, mely egy boszorkányos képességekkel megáldott háziasszony kalandjait követte nyomon hétről hétre. Az újkori feldolgozásban most ő alakíthatja a történet főhősnőjét, Joanna Eberhartot, aki Manhattanből Connecticut előkelő elővárosába költözik férjével, és hamarosan meglepő felfedezést tesz a szomszédok körében.

Az eredeti tévésorozat, a Bewitched honlapjahttp://www.tvland.com/nickatnite/tvretro/shows/bewitched/Ki a legjobb színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=59054

Kidmannek nem akármilyen partnerei akadtak a komédiázásban: Amerika egyik legnagyobb komikája, Bette Midler, az énekesnőből színésszé avanzsált Faith Hill, és az egyik legnagyobb színésznő, Glenn Close alkotják a szomszédasszonyok bandáját. Kidman férjét Matthew Broderick játssza, aki a valóságban egy másik sztár, Sarah Jessica Parker ura.

A rangos szereplőgárda azonban most kénytelen rövid vakációt beiktatni a forgatás ideje alatt, mert a rendező, Frank Oz (számtalan Steve Martin-vígjáték készítője, és nem mellesleg Yoda hangja) hirtelen megbetegedett. A film sajtószóvivője nem nyilatkozott a betegség mibenlétéről, csupán annyit kívánt megosztani a nyilvánossággal, hogy a stáb minden nap készen áll arra, hogy folytassa a munkát.