Uma Thurman és Ethan Hawke különváltak

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ötévnyi házasság után Uma Thurman és Ethan Hawke különváltak. A szakítás hátterében egy 22 éves kanadai modell, Jen Perzow áll, akivel Hawke az ő és Angelina Jolie főszereplésével készülő Taking Lives című film montreali forgatása alatt ismerkedett meg, míg felesége Vancouverben, a Paycheck című produkción dolgozott Ben Affleckkel.

"Ethan és Jen igyekezték titkolni románcukat a nyilvánosság előtt - ugyanakkor számos meghitt estét töltöttek Ethan padlásszobájában. Ethan ajándékokkal halmozta el Jent. Egészen augusztusig együtt voltak, amikor is a stáb szedte a sátorfáját, és elhagyta Montrealt" - nyilatkozta egy névtelen szemtanú a The Star elnevezésű amerikai bulvármagazinnak.

"Amikor Uma tudomást szerzett az ügyről, beszélt Ethannel, és arra jutott, hogy egy egyéjszakás kaland talán még nem ok arra, hogy romba döntsék a házasságukat. De amikor kiderült, hogy ennél azért többről van szó, és Ethan többször is megcsalta őt, méghozzá ugyanazzal a lánnyal, azt hiszem, hogy abban a pillanatban eldöntötte: vége. Úgy tűnik, esélyt sem adott Ethannek - nem adott lehetőséget a magyarázkodásra és fel sem merült benne, hogy megbocsássa a férfinak, amit tett" - mesélte Uma egyik közeli ismerőse.

A házaspárnak két gyermeke született: lányuk, Maya, ötéves, Roan nevű kisfiuk pedig mindössze 12 hónapos. Bár a szülők különköltöztek, jelenleg nincs szó arról, hogy hivatalosan is érvénytelenítsék házasságukat. "A válás gondolata egyelőre nem merült fel" - kommentálta a hírt a pár sajtófelelőse.