Jennifer Aniston a kifutón is jól keres

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston, a nagysikerű Jóbarátok című tévésorozat Rachelje nemrégiben divatbemutatón vett részt annak érdekében, hogy jelenlétével megsokszorozza a beteg gyerekek javára gyűjtött pénzadomány összegét.

A színésznő olyan sztárokhoz csatlakozott, mint Calista Flockhart, Jennifer Love Hewitt és Alisson Janney (Az elnök emberei), hogy előseígtse a St. Jude's Research Hospital javára rendezett "Kifutópálya az életért" elnevezésű akció sikerét.

Aniston azt követően ugrott be segíteni, hogy egyik kolléganője, az édesanyját alakító Marlo Thomas által betekintést nyert az ügy hátterébe. "Elmentem az egyik rendezvényükre, és teljesen megfogott. Ez egy kifejezetten jó ügy" - magyarázta Jennifer.

Rachel Hunter exmodell, aki szintén részt vett a divatbemutatón, elismerően nyilatkozott a színésznő szerepléséről. "Jennifer egészen lenyűgözött. Úgy vélem, nagyon ügyes volt. Úgy értem, én olyan esetlennek érzem magam a kifutón. Nem úgy mint régen - most már sokkal tudatosabbnak kell lenni" - fűzte hozzá.

Azt nem tudni, pontosan mekkora összeggel emelte az est fényét Jennifer Aniston jelenléte, az azonban bizonyos, hogy a jótékonysági divatbemutató bevétele mintegy kétmillió dollárra rúgott.