Drágább lett Jennifer Garner

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Jennifer Garner

Hajlandóak eddigi gázsijának többszörösét kifizetni Jennifer Garnernek az Alias című tévészéria készítői azért, hogy az amerikai színésznő még hosszú ideig velük dolgozzon. Egyesült államokbeli lapinformációk szerint ez Jennifer Garnernek sincs ellenére, és arra készül, hogy aláírja az ABC csatorna nagy sikerű akciófilm-sorozatának következő részeire szóló szerződést.

Az új megállapodásban a hírek szerint a producerek és a sorozatban Sydney Bristow titkosügynököt alakító Garner kikötötték, hogy a színésznő legalább a 2007/2008-as szezonig az ABC-n futó széria szereplői között marad, és epizódonként 150 ezer dollárt kap. A részenként megígért 35 millió forintos fizetség az Emmy-díjra jelölt és Arany Glóbusz-díjas Garner eddigi gázsijának közel a négyszerese. Az új szerződéssel kapcsolatos híreket sem Garner, sem a szériát készítő Touchstone Television nem akarta kommentálni.

Jennifer Garner legnagyobb sikerei az ABC-n 2001 óta, a magyar RTL Klubon pedig 2003 tavasza óta futó sorozat mellett a Dardevil - A fenegyerek és a Kapj el ha tudsz! című filmek.