Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Edward Norton nem akart szerepelni új filmjében

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Salma Hayek és Edward Norton

Edward Norton a The Italian Job című új filmjének állítólag minden esélye megvan arra, hogy kasszasiker legyen - annak ellenére, hogy a színész nem akarta leforgatni.

Norton állítólag kijelentette a kollégáknak, hogy többé nem dolgozik a Paramount filmstúdióval, mert nem vette tőlük jó néven, hogy egy, a filmstúdióval még jóval korábban kötött szerződése alapján "kényszerítették" a munkára. A színész csak azután volt hajlandó eljátszani a szerepét, miután a stúdió perrel fenyegette, amennyiben nem jelenik meg a forgatáson. A Paramount munkatársai azzal érveltek, hogy a Nortonnal 1996-ban kötött megállapodás értelmében legalább még egy filmet kell forgatnia a Legbelső félelem című produkciót követően.

Az eredeti szerződés szerint Nortonnak csak 75 ezer dollár járt volna a folytatásért, jóllehet, a stúdió ezúttal 1 millió dollárban állapodott meg a színésszel. Ez az összeg azonban még mindig lényegesen kevesebb a színész jelenlegi "árfolyamánál", amely mintegy 9 millió dollár körül mozog.

A The Italian Job egy 1969-ben készült film feldolgozása. A modern verzióban olyan színészek voltak Edward Norton partnerei, mint Charlize Teron, Mark Wahlberg, Seth Green, Mos Def és Jason Statham.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről