Robbie Williams dalt írt Mr. Beannek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A brit popszakma fenegyerekeként emlegetett Robbie Williams írta a Rowan Atkinson - ismertebb nevén Mr. Bean - új mozifilmjében hallható egyik dal szövegét.

Robbie az Oscar-díjas Hans Zimmerrel dolgozott együtt a Johnny English című film betétdalán, akinek nevéhez a Gladiátor zenéjének megkomponálása is fűződik. Az Amerikai Filmakadémia elismerését mégsem ezzel, hanem az Oroszlánkirály című rajzfilmhez készült dalbetéttel sikerült elnyernie a zeneszerzőnek. Közös szerzeményük, az A Man For All Seasons szövegét Robbie írta, Zimmer pedig a zenei hangzásért felelt.

A nemrégiben Los Angelesbe költözött brit popsztár közreműködése jót tehet népszerűségének Amerikában, ahol a sokak által Benny Hill örökösének tartott Rowan Atkinson korábbi filmjét hatalmas sikerrel játszották a mozik.

A népszerű brit komikus egy kétbalkezes titkosügynököt alakít majd, akinek ki kell mentenie a koronázási ékszereket egy befolyásos francia üzletember (John Malkovich) karmaiból. A produkcióban egyébként kisebb epizódszerepet kapott az énekesnő Natalie Imbruglia is, aki egykor maga is futó kalandba keveredett a nagy kalandor hírében álló Robbie-val.

Rowan Atkinson honlapjahttp://www.hsn.dk/rowan/Mr. Bean az IMDb-nhttp://www.imdb.com/Name?Atkinson,+RowanSikerkönyvek akciós áron a Fókusz Online-tól!http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/kategoria.html?kat.id=CA1148&tag=1

Williams már korábban is dolgozott a Working Title elnevezésű produkciós céggel, méghozzá a Bridget Jones naplója című filmben hallható Have You Met Miss Jones? című dal elkészítésén. "Robbie nagyon lelkes volt, hogy olyan slágert írhat, amelynek szövege valamely konkrét témához és személyhez kapcsolódik. Sokkal nagyobb kihívást jelentett a számára, mintha csak úgy írnia kellett volna valamit, amelynek semmi köze a filmhez" - nyilatkozta a Working Title egyik felelős munkatársa, majd hozátette: "Robbie és Hans nagyszerű munkát végeztek"