Nem találják Supermant

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: UIP - Dunafilm
Forrás: UIP - Dunafilm

A Warner Brothers égisze alatt készülő produkcióban nem csak a főszereplő, de a rendező személye is gyakorta változik. Az eredeti tervek szerint Wolfgang Petersen vitte volna filmre a képregényhős kalandjainak 5. epizódját, ám végül úgy döntött: inkább a trójai háborúról készít filmet.

A producer, Jon Peters ekkor kereste fel a 32 éves Bratt Ratnert (Vörös sárkány), aki Keanu Reevest szemelte ki a szuperhős szerepére, de sajnos nem sikerült megnyernie az elfoglalt színészt a produkció számára.

Brett Ratnerről a Yahoo-nhttp://movies.yahoo.com/shop?d=hc&cf=gen&id=1800024303Brett Ratner oldala az IMDb-nhttp://www.imdb.com/Name?Ratner,+Brett

Ezt követően merült fel Josh Hartnett neve, akinek a próbafelvételeket követően végül fel is ajánlották a szerepet, ám ő is máshová szerződött. Az újabb szereplőválogatások eredményeképpen Brendan Faserrel, Paul Walkerrel és Matthew Bomerrel folytattak tárgyalásokat, a döntés pedig Alan Hornra, a Warner Brothers elnökére várt, amikor hirtelen Walker is visszalépett, mielőtt Horn megnézte volna a próbafelvételeket. Fraserrel és Bomerrel pedig Ratner távozása miatt szakadt meg a kapcsolat.

A JJ Abrams forgatókönyve alapján íródott történet forgatása még ez évben kezdetét veszi - amennyiben a stúdiónak sikerül újabb rendezőt és főszereplőt találnia.