Két bombanő egy horrorban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO
Estella Warren

Estella Warren karrierje immáron a filmvásznon is egyre feljebb ível. Pedig a telt ajkú szupermodell kamaszként nem is sejtette, hogy valaha a kifutókon sokkolja a férfiközönséget mit sem fedő ruhácskáiban. Aztán persze őt is felfedezte egy kiváló szemű fotós, s a fiatal lány még fel sem ocsúdott, máris a Vogue címlapján találta magát.

Az egykori szinkronúszó sportolónőt ma már a legkeresettebb modellek között tartják számon. A keresett modell a filmvásznon is feltűnt, s a Majmok bolygója című film remake-je után ismét szerepet kaptott egy készülő filmes produkcióban.

A modellből mostanában színésznővé avanzsált gyönyörű színésznő ezúttal egy tinihorror főszereplőjeként tűnik majd fel a vásznon.
A Trespassing című projekt stáblistáján azonban nem ő az egyetlen

Forrás: ORIGO
Ashley Scott

modell-színésznő szépség. Az amerikai színésznő, Ashley Scott az A. I.: Mesterséges Értelem című Spielberg-filmben tűnt fel mint szuperintelligens robot, Jane szerepében.

A Trespassing című produkcióban a két szépség végzős diákokat játszik majd. A sztori középpontjában a lányok közös barátja áll, ugyanis a Daniel Gillis alakította figura, hogy bebizonyítson egy mitológiai tézist, kutatásba kezd, s a két szuper-szépség ebben segít majd neki. A fiatalok természetesen sötét titokra bukkannak, s kezdődhet a borzongás...

A film várható premierjéről még nincs pontos adat.