Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Juliette Lewis

Juliette Lewisról szinte semmit nem hallani mostanában. A drogproblémáiról elhíresült fiatal színésznő legutóbb Jennifer Lopez filmjében, a Most már elég című produkcióban vállalt szerepet, főszerepben azonban utoljára a mérsékelt sikerű Carla új élete című filmben, vagy a low-budget Negyedik emeletben bukkant fel a vásznon. A különleges szépségű sztár azonban most újra a kamerák elé áll.

Az Alkonyattól pirkadatig című Robert Rodrigez produkcióval az élre törő színésznő a Silence Becomes You című thrillerben egy testvérpár egyik tagját alakítja majd. A fiatalabb lány szerepére Thora Birch fiatal amerikai színésznőt kérte fel a film írója és rendezője, Stephanie Sinclaire.

A film történetének középpontjában egy egymással igencsak szoros kapcsolatban álló testvérpár áll. A szoros testvéri köteléket természetesen egy férfi szakítja el, akit a lányok hazavisznek, és ettől kezdve az irányítás kicsúszik a kezükből… A titokzatos férfit a Halj meg máskor! című James Bond-film főgonosza, Toby Stephens alakítja. A produkciót írországban forgatják, a film első jeleneteinek felvétele már megkezdődött.

Forrás: ORIGO
Thora Birch

Az egykori hatalmas népszerűség után egyik színésznőt sem ostromolják szerepekkel a filmkészítők.
A gödör című film fiatal sztárja - a napokban ünnepelte 21. születésnapját - eddigi legnagyobb sikerét az Amerikai szépség című többszörös Oscar-díjas Sam Mendes filmmel vált egy csapásra híressé. A gödör után a legközelebb a Homeless to Harvard című tévés produkcióban kapott szerepet, melyet áprilisban mutatnak be az Egyesült Államokban.

Juliette Lewis nem rég fejezte be a Cold Creek Manor című, Mike Figgis által rendezett film forgatását, melyben a színésznő Dennis Quaid és Sharon Stone oldalán látható. A magyar mozikban Lewis legközelebb az Old School című Luke Wilson fílmben bukkan majd fel a mozivásznon.