Colin Farrel veheti át Jeremy Irons helyét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

Több mint 20 évvel ezelőtt a brit ITV - akkor rendkívül népszerű - minisorozata, a Brideshead Revisited segített Jeremy Ironsnak abban, hogy neve széles körben ismertté váljon a szakma és a közönség körében.

Néhány hollywoodi producer úgy döntött, hogy megismétli az 1981-ben indult sorozat sikerét. "A két főszerepre természetesen a két legjobb fiatal férfiszínészre van szükségünk. Szerintünk Colin Farrel és Jude Law lenne a legalkalmasabb, mivel ők ketten joggal pályázhatnának a világ legszexibb férfija címre" - nyilatkozta az egyik producer, Douglas Rea a Daily Express című napilapnak. Elképzelésük szerint Colin Farrel játszhatná Charles Ryder katonatisztet - Jeremy Irons egykori szerepét. Jude Law pedig Sebastian Flyte-t, a férfiakhoz vonzódó fiatal arisztokratát.

Colin Farrel honlapjahttp://www.movieeye.com/get_search/exact/Colin__Farrel.html

Az Evelyn Waugh regényén alapuló történetből ezúttal az az Andrew Davies ír forgatókönyvet, akinek nevéhez olyan korábbi munkák fűződnek, mint a Büszkeség és balítélet, A panamai szabó vagy a Bridget Jones naplója, amelyért annak idején BAFTA-díjra is jelölték.