Sandra Bullock és Hugh Grant már kibékültek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A napokban mutatták be Londonban Sandra Bullock és Hugh Grant közös vígjátékát, a Két hét múlva örökké-t (Two Weeks Notice). A két főszereplő együtt érkezett a bemutatóra, és szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. Egész este nevetgéltek, sőt Sandra egyszer még fenéken is paskolta kísérőjét.

Már a forgatás ideje alatt is felmerült, hogy a két sztár nem csak a filmvásznon talált egymásra, hanem a magánéletben is. Sandra többször is kijelentette, nagyon szeret Grant-tel dolgozni, aki visszabókolt a színésznőnek, hozzátéve, nem vágyik komoly kapcsolatra. Később a sajtó úgy értesült, hogy a film forgatása akadozik, mivel Sandra és Hugh olyannyira összekaptak valamin, hogy a magánéletben gyakorlatilag szóba sem állnak egymással.

A Két hét múlva örökké angol nyelvű honlapjahttp://twoweeksnoticemovie.warnerbros.com/?frompage=sitemapSandra Bullock honlapjahttp://www.geocities.com/Hollywood/Hills/5220/Hugh Grant honlapjahttp://www.chez.com/hgrant/Ki a legszebb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32880Sandra Bullock a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/intezmenyek,_adattarak/nepesseg,_szemelyek/hires_emberek/szineszek/kulfoldi_szineszek/Sandra_Bullock/

Úgy tűnik, a vígjátékok két nagy üdvöskéjének sikerült feloldania a köztük lévő feszültséget, viselkedésük ugyanis ismét találgatásra indította a sajtó képviselőit. A Négy esküvő és egy temetés 42 éves sztárja így vallott a közös munkáról: "Soha életemben nem nevettem annyit, mint a Két hét múlva örökké forgatása alatt. Általában nem érzem jól magam munka közben, ezért ez egészen kivételes élményt jelentett a számomra. Én személy szerint szívesen szerepelnék újra Sandrával, bár az az érzésem, ő másképp érez ezzel kapcsolatban". A 38 éves színésznő sejtelmes, de kitérő választ adott a kettejük viszonyát firtató kérdésekre.

Sandra, aki nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy elege van a vígjátékokból és szeretné végre más oldaláról is megmutatni magát, ezúttal egy jogásznőt játszik, aki a Grant által alakított iparmágnás cégénél áll alkalmazásban. A nő eleinte ki nem állhatja főnökét, de előbb-utóbb mégiscsak egymásba szeretnek. A film februárban kerül a hazai mozikba.