Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Tamara című film költségvetése eredetileg 90 millió forint lett volna, de ebből mindössze 50 millió gyűlt össze. Ez a forgatási költségeket fedezte ugyan, de az utómunkára már nem volt elég.

A hangkeverésnél így a térbeli hangzást (Dolby Surround) nem sikerült megvalósítani. A megfelelő hang elkészülte nélkül nem tudták előállítani a 35-ös kópiát sem, ezért a szemlén videominőségben vetítették volna le a Tamará-t. "Elzárkózom attól, hogy így mutassák be a filmet - jelentette ki a rendező, majd hozzátette: - A stáb tagjai közül sincsenek sokan kifizetve."

A Filmszemle honlapjahttp://www.szemle.film.hu/szemleRendeljen filmes könyveket a Fókusz-online webáruházától!http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keresleiras.html?leiras.szo=FILM1&tag=1

Hajdu szerint a Tamara a jövő évi szemlén mutatkozik be, addig pedig - ha úgy adódik - tavasszal vagy ősszel forgalmazhatják. Ő maga pedig az idei szemlén csak nézőként vesz részt. "Az osztálytársaim filmjei érdekelnek nagyon, ezenkívül az Inforg Stúdió filmjeire is kíváncsi vagyok, meg Fazekas Csaba filmjére. Amúgy mindenre. A Jancsó-filmet is meg szeretném nézni."

A Tamará-ra a pénztárban váltott jegyek -az előadás kezdetéig - visszaválthatók, illetve becserélhetők az alábbi előadásokra: K1 (február 2., 20 óra), K2 (február 2., 23 óra) - kísérleti filmek blokkja vagy Fliegauf Benedek Rengeteg című dogma-filmje (február 3., 14 óra).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!