Anastacia mellrákban szenved

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA különleges hangi adottságairól ismert énekesnő évek óta látogatja a kórházakat. 13 éves korában fedezték fel, hogy egy gyomorbetegségben, az úgynevezetett Crohn-kórban szenved, amely miatt többször is megoperálták. A műtéti hegeket örökre megőrzi a teste, és ezt az énekesnő sosem leplezte: klipjeiben szinte mindig rövid polóban mutatkozott, melyekben egyértelműen látszottak a vágások.

Anastacia több interjúban is úgy vallott, hogy a komoly betegség erőt adott neki, és biztos hitet az igaz értékekben. Hivatalos honlapján így beszél erről: "Ami mások számára átok, az számomra mindig is ajándék volt, mert segített felfedezni a valódi önmagamat. Mintha a betegségem egy ablakot tárt volna fel előttem, melyen keresztül bepillanthatok a legmélyebb érzelmeimbe, és általuk az élet minden egyes pillanatát intenzíven élhetem át. Megtudtam magamról azt is, hogyan viselkedem a szélsőséges helyzetekben, és ezáltal megerősödött a személyiségem."

Anastacia hivatalos honlapjahttp://www.anastacia.com/

Anastacia most újabb megpróbáltatás előtt áll: hamarosan el kell távolítani a tumort a testéből. Gary Farrow, az énekesnő lemezkiadójának brit vezetője így nyilatkozott: "Akik ismerik Anastaciát, tudják, hogy ő harcos természet. Sosem hagyja magát. Tudja azt is, hogy a közeljövőben még rengeteg munka vár rá, többek között az, hogy leforgassuk a legújabb klipjét. Mindannyian reméljük, hogy sikeres lesz az operáció, és a legjobbakat kívánjuk neki."