Sandler és Barrymore újra együtt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA Variety című filmes szaklap tudósítása szerint Adam Sandler újabb vígjátékra készül. A híres komédiás nemrég fejezte be az Anger Management című produkció forgatását, melyben Jack Nicholson és Marisa Tomei volt a partnere. Míg ennek utómunkálatai tartanak, ő előkészíti következő filmjét, a Fifty First Kiss című vígjátékot.

A Fifty First Kiss egy szerelmespár történetét meséli el, melynek női tagja elvesztette rövid távú memóriáját. A Sandler által alakított férfi főhősnek ezért újra meg újra el kell érnie, hogy belészeressen. A film ötlete annyira megtetszett Julia Robertsnek, hogy jelentkezett a női főszerepre, és sokáig úgy tűnt, meg is kapja azt.

Adam Sandler hivatalos honlapjahttp://www.adamsandler.com/

A producerek azonban úgy döntöttek, szívesebben látnák újra Drew Barrymore-t Sandler partnereként, hiszen ők ketten már sikeres párosként működtek a Nászok ásza című romantikus vígjátékban.

Barrymore-nak azonban elég sűrű az időbeosztása: nemrég fejezte be Danny De Vito rendezésében a Duplex című filmet Ben Stillerrel, és épp most forgatja a Charlie angyalai második részét. A közeljövőben pedig szerepet vállalt a Barbarella című alkotásban és az Óz, a nagy varázsló folytatásában.