Mike Myers rajong az angol színjátszásért

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumMike Myers Kanadában született, és ott is nevelkedett, mégis világ életében az angolokhoz állt közelebb. Szülei az egyetem elvégzése után költöztek át a tengerentúlra, de magukkal vitték eredeti hazájuk kultúráját. Mike Myers ezért mindig is az angol humor iránt érzett vonzódást, és Liverpool focicsapatának drukkolt.

Amióta közel került a színjátszáshoz, szenvedélyes színházlátogató lett. Bárhol jár a világban, megnéz egy-egy előadást, még olyan országokban is, amelyeknek nyelvét nem beszéli. Évtizedes tapasztalatai azt mondatják vele, hogy a színházi világban is az angolok nyújtják a legmagasabb színvonalat. Az amerikai színházak előadásai már többször okoztak neki csalódást, ezért azokat csapnivalónak tartja.

Színházi előadásokhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26722

"Utálom a kontárokat. Ha mindazokat az embereket lecsuknák, akik tehetségtelenségük ellenére Amerikában mégis színpadon játszhatnak, elég sokan ülnének a sitten" - nyilatkozta a sztár, aki azt is bevallotta, hogy néha attól retteg, az általa kitalált "tehetségtelenség-rendőrség" egy nap őt is elkapja.

Erre azonban eddig nem került sor: Myers épp most forgatja új filmjét, az A View From The Top című alkotást, melyben csak színészként szerepel. Partnerei pedig nem kisebb sztárok, mint Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Kelly Preston és Rob Lowe lesznek.

Korábban:
Mike Myers csillaga a Hírességek sétányán
Britney Mike Myersszel forgatott klipet
Bondék az Austin Powers film címét támadják