Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: www.starmalls.com

A 23 éves színésznő a vásznon korántsem mindig ilyen tiszta. A Szívtiprók című filmben például olyan lányt alakított, aki édesanyjával összefogva (Sigourney Weaver) vagyonos férfiakat kopasztott meg. Az asszony először elcsábította a kiszemelt áldozatot, és mikor már a felesége volt, a lánya következett a sorban. Ő is behálózta a pótpapát, és miután azok házasságtörést követtek el vele, az anya elindította a válópert. A vagyonmegosztásból aztán anya és lánya gazdag lett.

Jennifer Love Hewitt hivatalos honlapjahttp://www.getmusic.com/microsites/jlove-hewitt/

Idén azonban még nehezebb szerepet osztottak Love Hewittra. Alec Baldwin rendezésében, a The Devil and Daniel Webster című filmben magát az ördögöt alakítja. Neki kell rávennie a főszereplő írót arra, hogy eladja a lelkét az elismerésért és sikerért. Az alakítást egyelőre nem érte kritika, mivel a filmet még nem mutatták be. Ha azonban hitelesen játszotta, nehéz lesz elhinni róla, amit egy nemrég készült interjúban nyilatkozott: "Egy kicsit úgy élek, mint egy 85 éves nő. Nem élek nagy társasági életet. Általában sokat gúnyolódnak rajtam, mert nem iszom, nem dohányzom, és soha nem próbáltam ki semmilyen drogot sem. Jó kislány vagyok, akit mindenki szeret cikizni. De nem zavar: ettől vagyok én én."

A szmokinger című film hivatalos honlapjahttp://www.dreamworks.com/thetuxedo/

Jennifer Love Hewittot legközelebb Jackie Chan oldalán láthatjuk majd A szmokinger című akciókomédiában, melynek hazai premierje november 21-én lesz.

Korábban:
Megrugdalta Jackie Chant a tinihorror-királynő
Love Hewitt imádja mutogatni a melleit
Kurnyikova Enrique Iglesias klipjében domborít

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről