Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Russell Crowe apa lesz?

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A szívtipró hírében álló ausztrál színészt egyre gyakrabban látják ugyanazon kisfiú társaságában. A sztár nemrégiben egy teljes napját a kissráccal töltötte. Először is Beverly Hills-i hoteljéből indulva átutazta fél Los Angelest, hogy egy kevésbé előkelő környéken, a westchesterbeli pályán személyesen is láthassa kis barátja baseballjátékát.

A mérkőzés után egy gyorsétterem felé vették az irányt, ahol szemlátomást jól érezték magukat egymás társaságában. Kedélyesen elbeszélgettek, mely során az Oscar-díjas sztár többször szeretetteljesen átölelte, megpuszilta a kisfiút. Az egyik szemtanú állítása szerint "Russell csodálatra méltó módon bánt a gyerekkel. Nyilvánvaló volt, hogy nagyon szoros a kapcsolat kettejük között, és kölcsönösen ragaszkodnak egymáshoz. Úgy néztek ki, mint apa és fia, amint egy étteremben viccelődnek egymással. Russell még le is tört egy kissé, amikor elváltak."

Hollywoodban azt beszélik, egyáltalán nem kizárt, hogy (olyan hírességek után, mint Nicole Kidman, Angelina Jolie, Calista Flockhart, Michelle Pfeiffer, Jodie Foster, Sharon Stone és még sorolhatnánk) a Gladiátor sztárja lesz a következő, aki örökbe fogad egy kisgyermeket.

Korábban:
Ilyen áron nem kérnek Crowe-ból
Russell Crowe, a kedvenc Oscar-díjas
Russell Crowe fogyózik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről