Steve Martin kebelszakértőként is sikeres

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Orion Michael Caine és Steve Martin még 1988-ban forgatta együtt a Riviéra vadorzói című filmvígjátékot. A moziban a két sztár olyan szélhámosokat alakít, akik magukat milliomosoknak kiadva igyekeznek megkopasztani a Riviéra gazdag hölgyvendégeit. Számításukba azonban hiba csúszik, amikor hadműveletük során csapdába esnek egy szélhámos hölgy mesterkedéseinek köszönhetően.

Caine a forgatásra jó szívvel emlékszik vissza, hiszen Martinnal a szünetekre remek szórakozást ötlöttek ki maguknak. A két öregedő Casanova ugyanis a tengerpartot járva csodálták a fedetlen keblekkel napozó szépségeket. A szemlélődő tevékenység azonban egy idő után már nem elégítette ki a színészeket, akik igyekeztek egy kis játékos versengéssel fűszerezni sétáikat.

Steve Martin hivatalos oldalahttp://www.stevemartin.net/Michael Caine rajongói oldalahttp://www.michaelcaine.co.uk/

"Az embernek azt mondja az anyukája, hogy a jó dolgokból sosem lehet elég, de egy idő után ráuntunk a sok fedetlen kebelre, így ki kellett ötlenünk valami izgalmasat. Azt találtuk ki, hogy versenyzünk, ki találja meg a nap legszebb mellét és a vesztesnek meg kellett hívni a másikat vacsorára. Mondanom sem kell a legtöbbször én fizettem. Steve komoly szakértője a kebleknek, én viszont túl sokáig éltem házasságban" - nyilatkozta Michael Caine.