A féltékeny nők rettegnek Jennifer Lopeztől

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: Hölgyórum "J. Lo olyan, mint egy mágnes: vonzza a férfiakat, akik képtelenek ellenállni neki" - állítja a sztár egyik ismerőse. A barátnak minden bizonnyal igaza van, hiszen a szakítás után nem sokkal Jennifert már egy New York-i étteremben látták Ralph Fiennesszal vacsorázni.

A hír elég volt ahhoz, hogy a színész barátnője, Francesca Annis, aki 3000 mérföldre volt tőlük, fölüljön az első gépre, és New Yorkba repüljön. Az akció sikeresnek bizonyult, a csalfa angol beteget sikerült kigyógyítani a J-Lo-kórból. Nem így járt Marc Anthony felesége, aki későn kapott észbe, és férjét már Lopez egyik videoklipjében, az If You Had My Love-ban láthatta viszont.

Jennifer Lopez honlapjahttp://www.jenniferlopez.com/

Felreppent az a hír is, hogy Jennifer exkedvese, P. Diddy miatt hagyta el koreográfus férjét. A rapper barátnője, a brazil Emma Heming azonnal szorosabbra húzta a pórázt barátja nyaka körül, miután megtudta, hogy Lopez szabad. A The Mirror értesülése szerint azonban a szexis sztár a Gigli című filmben vele játszó jóképű Ben Affleckkel él együtt. A hírnek nem örült Affleck legjobb barátja, Matt Damon. "Jennifer csak játszik a férfiakkal, semmit nem gondol komolyan. Félek, hogy Bennel is csak a bolondját járatja" - mesélte az aggódó Matt.

J.Lo barátai azonban úgy vélik, hogy Bennel nagyon is komoly szándékai vannak az Angyali szemek sztárjának. "A lehető leggyorsabban szeretne elválni Christől. Utána minden bizonnyal felvállalja Bent a nyilvánosság előtt" - mondta J.Lo egyik barátja.