Linkajánló

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

www.cic-wildlife.org
A CIC (International Council for Game and Wildlife Conservation) egy nemzetközi szervezet a vadállomány, vadvilág védelméért. A honlapon cikkeket, híreket találunk a vadászat világából. (angol)

http://www.face-europe.org/
A FACE egy nemzetközi non-profit szervezet, melynek tagja Európa több országa, köztük Magyarország is. Az oldalon demográfiai és földrajzi információkat olvashatunk a tagországokról, megtaláljuk a legfrissebb szakirodalmat, cégek termékei közül válogathatunk, könyveket rendelhetünk és a legfontosabb eseményekről olvashatunk. (angol)

http://www.wetlands.org/
A Wetlands International az egyetlen, a vízi élőhelyek védelméért tevékenykedő, nem kormányzati szervezet. A honlapon munkájukról, céljaikról, a legfontosabb hírekről, programjaikról olvashatunk. (angol)

http://www.birdlife.org/
BIRDLIFE INTERNATIONAL - ahogy a neve is mutatja, a szervezet fő tevékenysége a madárvédelem. Jelszavuk: "dolgozzunk együtt a madarakért és az emberekért". A sok hír, publikáció mellett azt is megtudhatjuk, hogyan segíthetjük, támogathatjuk őket. (angol)

http://www.ducks.org/
Az oldal madarakkal, elsősorban a kacsákkal foglalkozik, de egyéb vízi szárnyasokról is olvashatunk. Hírek, információk és fotók mindenki számára, aki a téma iránt érdeklődik és többet szeretne tudni a vizes élőhelyek madárvilágáról. (angol)

http://www.pheasant.org.uk/
A Nemzetközi Fácán Szövetség oldala, ahol nemcsak fácánokról, hanem a Tyúkalakúak rendjébe tartozó többi madárról - többek között a fürjről, a pulykáról, a fajdról és a fogolyról - is olvashatunk. (angol)

www.vadasz.info.hu
Vadászati információs portál, hírek, információk, tájékoztatók a hazai vadászvilágból. (magyar)

http://www.vadaszat.net/nimrod.html
A Nimród vadászújság oldala. (magyar)

http://www.vadaszlap.hu/
A Magyar Vadászlap oldala, egyben a Magyar Vadászok Információs Portálja. Vadgazdálkodásunk aktuális kérdéseiről, hazai szervezetekről, hírekről, programokról olvashatunk az oldalon. (magyar)