Futballistát vegyenek! - Lampard, Arsavin

Vágólapra másolva!
A Lille OSC megszerezte az OGC Nice középpályását, Florent Balmont-t. A VfL Bochum szerződtette az osztrák válogatott Christian Fuchsot az SV Mattersburgtól.
Vágólapra másolva!

Az Olympique Lyon csatára, Hatem Ben Arfa az Olympique Marseille-be tart. Az FC Lahti finn válogatott csatára, Berat Sadik az Arminia Bielefeldbe igazolt.

A Zenit Szankt-Petyerszburg középpályása, Andrej Arsavin az FC Barcelonában folytathatja pályafutását. A Newcastle United középhátvédje, Steven Taylor hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.

Az Atalanta focistája, Moris Carrozzieri a Palermóba igazolt. A Siena középhátvédje, Simone Loria aláírt az AS Romához. Az FC Internazionale közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Chelsea FC középpályását, Frank Lampardot

Az Everton FC csatárát, Andy Johnsont a Wigan Athletic csábítja. A Tottenham Hotspur készpénz mellett Aaron Lennont ajánlotta fel a Blackburn Roversnek David Bentleyért cserébe.

Küldje a #FUTBALLMMS kódszót sms-ben a 777-re, és fotókkal kiegészített információkhoz juthat mindössze havi 499 forintért! A regisztrációs sms díja 72 forint.
A szolgáltatást T-Mobile-ügyfelek vehetik igénybe. (x)