Így minket is ösztönözhetnének a gyerekvállalásra

Vágólapra másolva!
Egy zseniális reklám arra ösztönzi a dánokat, hogy menjenek nyaralni, mert ilyenkor nagyobb esély van a megtermékenyülésre. Az ovuláció időpontjára foglalt utazásokra a résztvevők kedvezményt kapnak.
Vágólapra másolva!

A többi nyugati országhoz hasonlóan Dánia is a társadalom elöregedésével küzd. Ezt megfordítandó egy új reklám azt javasolja a fiatal dánoknak, hogy utazzanak, nyaraljanak minél többet, mert egy utazás során lehetőség van párunk eddig nem ismert oldalait is felfedezni. Ezek a felfedezések pedig gyakran végződnek szenvedélyes összebújásokban.

A videó szerint nyaralás alatt a dánok 46 százalékkal többet szeretkeznek, ezért készítői szerint igazán célszerű ovulációs naptárral szervezni a nyaralást. A filmet készítő utazási iroda most kedvezményt is ad annak, aki az ovulációja időpontjára foglal utat. Azok pedig, akik igazolják, hogy a nyaralás alatt fogant gyermekük, egy versenyben vehetnek részt, amellyel megnyerhetik a gyermek első három évéhez szükséges kelengyét, a szerencsések pedig egy gyerekbarát nyaralást is nyerhetnek.