Madár már Szegeden kesztyűzik

Vágólapra másolva!
Már Szegeden, a mérkőzés helyszínén vannak a szombati Universum Box-Promotion-gála résztvevői, a WBO kisvilágbajnoki címvédő Erdei Zsolt és kihívója, a spanyol Juan Nélongo Pérez, aki a tervezettnél egy nappal korábban érkezett meg a Tisza-parti városba.
Vágólapra másolva!
Vlagyimir Klicsko 97 másodperc alatt győzött/boxutca/20030831vlagyimir.htmlKótai első, Erdei negyedik a világranglistán/boxutca/20030822kotai.html

"Pérezszel már több alkalommal kesztyűztem, jól ismerem, de elég egyetlen kihagyás, és kellemetlen meglepetést okozhat számomra. Lassúbb, mint én, nem is annyira
agilis, de űzi, hajtja az ellenfelét, s ez kellemetlenné teszi a vele való küzdelmet. Úgy tudom, Szegeden óriási a mérkőzés iránti várakozás. Nagyon remélem, hogy a publikum biztatása nagyban hozzájárul a győzelmemhez" - nyilatkozta Erdei.

A magyar öklöző szállodájában fogyasztotta el ebédjét, majd rövid alvás következett, hogy teljesen kipihenten kezdhesse a tréninget. Erdei 33 éves ellenfele szerdán gyakorol először a szombaton 19 órakor kezdődő gálának helyet adó újszegedi sportcsarnok edzőtermében. Fritz Sdunek tréner szerdára és még a csütörtökön 17 órakor a Média Marktban tartandó sajtóedzés előtt is foglalkozást iktat be a magyar ökölvívónak.

A hivatalos mérlegelés pénteken 16 és 17 óra között a Cora szupermarketben lesz.