Tabuk nélkül

Vágólapra másolva!
Probléma vagy csak kíváncsiság? A nemi élettel és a szex lelki oldalaival kapcsolatos kérdéseidet nincs kinek címezd? Segítünk! Az AXEtázis legújabb tanácsadója a szexuális élettel kapcsolatban minden választ megad majd. Legyen szó fogamzásgátlásról vagy szerelmi bánatról: tabuk és név nélkül kérdezhetsz bármit.
Vágólapra másolva!

Tanácsadónk:

dr. Laczkó Katalin
gyermek- és felnőtt ideg-elmegyógyász és klinikai farmakológus szakorvos

Húsz éve dolgozom serdülőkkel és fiatal felnőttekkel, akik a legkülönbözőbb panaszokkal keresik fel budapesti rendelőnket. Gyakran szexuális problémák állnak a háttérben, de sokszor nem is annyira a háttérben.

Sajnos nem úgy születünk, hogy tudjuk, mikor, milyen helyzetben, mit kell tennünk. A párkapcsolaton belül megfelelő érzelmi háttér biztosítja az egymásra figyelést. A felnőttkorra jellemző érett szexuális viselkedést ugyanúgy tanulni kell, mint pl. az autóvezetést.

A serdülőkor nagyon sok testi-lelki változással jár. Ha a felmerülő kérdéseket nincs kivel megbeszélni, szorongás, kilátástalanság jelentkezhet, melynek következtében a serdülő bezárkózik, elfordul kortársaitól, és még inkább elszigetelődik.

Nos, az AXEtázis olvasóival ez soha nem történhet meg! Kérdezd tanácsadónkat bátran, ha bármilyen szexuális problémád van - potenciazavar, merevedési zavar, korai magömlés, stressz, pszichés zavarok, méretproblémák, orgazmusképtelenség, párkapcsolati konfliktus - vagy egyszerűen csak kíváncsi és érdeklődő vagy! Arra kérünk, hogy problémádat lehetőség szerint röviden vázold fel leveledben.

Az olvasói levelekben felvetett problémát és a tanácsadók válaszát - a levélíró azonosíthatóságára utaló adatok titkosításával - szerkesztett formában megjelentetjük ezen az oldalon. Tehát kérdéseidre a választ itt is olvashatod.
Amennyiben olyan bizalmas kérdésed van, amelyre kizárólag személyes választ vársz - azaz csak e-mailben -, kérjük, leveledben jelezd. Leveledben jelezd továbbá nemedet és életkorodat is, ugyanis ez megkönnyíti a válaszadást.

Amennyiben a fentieket elfogadod, felteheted kérdésed. Az [email protected] címre beérkező leveleket szakértőnk a következőképp válaszolja meg: mindenkinek 3-5 napon belül személyes választ küld. Azok az olvasók is kapnak személyes választ, akik nem kérték, hogy csak privátban válaszoljunk nekik. Ha a levélírás után a fenti időn belül nem kaptál választ, kérjük, küldd el még egyszer kérdésed a tanácsadónak!