Rajzfilmes játékok PC-re

Vágólapra másolva!
A rajzfilmőrület nem ér véget az ajándéktárgyak és ruhák hatalmas választékával, a legtöbb főhős számítógépes játékokon is visszaköszön. Dextert labirintusból kell kivezetned, a Powerpuff Girlsszel snowboardozhatsz, megtaníthatod Johnny Bravót táncolni, Spongyabobbal pedig herkenytűburgert süthetsz időre. Játszhatsz elektronikus puzzle-t, és rengeteg platformjátékot is ismert rajzfilmhősökkel a főszerepben.
Vágólapra másolva!

A Cartoon Network és a Nickelodeon oldalán vásárolhatsz játékot is, vagy kipróbálhatod az ingyenes flash-alapú változatokat. A megvásárolható játékokból is kaphatsz ízelítőt, de csak tíz perc erejéig, ha többet szeretnél, már fizetned kell.

Alapvetően kétféle verzió létezik a rajzfilmhősök játékaiból: a neten megtalálhatók ingyenes böngészőablakban futtatható játékok és a teljes verziós, jól kidolgozott platformjátékok, dobozban, pénzért. Az ingyenes játékok közül Spongyabobra bukkanhatsz rá a leggyakrabban. A pinballtól az ügyességi játékokon keresztül a sakkig a szivacs idióta vigyora mindenütt feltűnik.

Küldetéstudatát a herkentyűburger-sütéssel kapcsolatban átveheted egy picit te is, ha ide klikkelsz. Az alapanyagokra klikkelve te állítod össze a burgert, persze mindez időre megy, és nehezítő tényezők is vannak. Például a főnök, aki abban a pillanatban megjelenik, amikor véletlenül elrontod a sorrendet a ketchup, mustár és a saláta hozzáadása közben, vagy mondjuk félig átsült húspogácsát teszel a zsemlébe. Időnként speciális igényekkel bonyolított rendelést kapsz (az egyik nem kér bele hagymát, a másik két sajtot és sok salátát kér) mint egy igazi gyorsétteremben. Figyelni kell továbbá Patrickre, az állandóan éhes beazonosíthatatlan fajú barátra, aki egy-egy óvatlan pillanatban elcsen egyet a féligkész burgerből. Egyszerűnek tűnik, de néha tényleg kihívás gyorsan és helyes sorrendben klikkelgetni, játék közben átérezheted, miért is vágynak a gyorsétteremben dolgozók legalább kettővel több kézre.

Erről az oldalról pedig (szintén ingyenesen) letölthetsz egy olyan programot, amelynek elindításával Spongyabob és barátai kezdenek a képernyőn mászkálni. Követik az egérkurzort, egymást vagy éppen menekülnek. A Súgó alkalmazásával fényt deríthetsz az összes billentyűkombinációra és, hogy mire képesek még. Csak megszállott rajongóknak ajánljuk, mindenki más biztos idegrohamot kap tőle.