Nem találok szavakat

Vágólapra másolva!
Már megtekinthető a TNT legújabb videoklippje, itt az [origo]-n is. A Nem találok szavakat című slágerből a Kisstadionbeli koncerten készített klip letölthető az együttes honlapjáról is.
Vágólapra másolva!

A TNT legújabb videóklipjét megnézhetitek itt, vagy letölthetitek az együttes honlapjáról. A videót a június 19-i Kisstadionbeli megakoncerten rögzítették.

Ákos és Inti 2002-ben járt utoljára a Kisstadionban, akkor is fergeteges hangulatú koncerttel, de ez a legutóbbi látogatás talán még annál is mélyebb nyomot kellett, hogy hagyjon mindenkiben, aki ott volt. Ki gondolta volna, hogy popegyüttes ma Magyarországon lehet ennyire népszerű?

A TNT-nek Magyarországon igen kevés riválisa akad az élő színpadi fellépéseket tekintve, a koncerteken készített fotók és a legújabb videóklip is ezt bizonyítja. Sőt nyáron a Kisstadionban kiderült az is: több tízezren tudják kívülről a Kicsi gesztenyé-t.

Az idei év záró AXEtázis TNT-koncertje december 9-én lesz a B7-ben, ahol az extázis 23 órától veszi kezdetét. Az est háziasszonya AXE Lady-ként Zsu és Magyarországon egyedülálló fény- és hangjátékkal, látványos produkcióval lép a dobozba az AXE Fekete Színház az Attr.action előadásában.

A partyra elővételben nem lehet jegyeket vásárolni, kizárólag a helyszínen, az előadás napján 21 órától. Az uraknak 2000 Ft, a hölgyeknek 1000 Ft lesz a belépő.