Judy: A baleset miatt vagyok érdekes

Vágólapra másolva!
A Groovehouse zenekar énekesnőjét, Judyt az utóbbi időben szinte kizárólag balesetéről vagy újabb és újabb műtétjeiről kérdezik. Pedig a pályafutás nem ért véget, az együttes a harmadik lemezén is túl van, és folyamatosan koncertezik ma is. A VIVA Tv-vel közös Sztárvár sorozatunk e heti részében Judynál jártunk háztűznézőben.
Vágólapra másolva!

Kis Judit édesanyjával és négy uszkárjával lakik egy kertvárosi családi házban, jó messze a zajos belvárostól. A rajongók pedig nemigen indulnak felkutatására, eddig legalábbis még nem kapott se szerenádot, se gyanús csomagot; névtelen telefont csak, abból viszont barátságosat. Judy szinte gyerekeiként szereti az uszkárokat, a polcain is az ő fényképeiket tartja, a kutyák pedig mindenhová követik.

Édesanyja - aki néhány hónappal ezelőtt magánéleti válságban lévő kislánya lelkét ápolgatni költözött be - gyakorlatilag teljes ellátásban részesíti Judyt. Egyikük sem főz kifejezetten jól (Judy nem is próbálkozik vele), de anyu melegszendvicsét gasztronómiai világcsúcsnak tartja az örökké elfoglalt énekesnő. Elfoglaltságának oka legtöbbször az a (valójában hálás) feladat, hogy rádió- és tévéműsorokba rohangáljon interjút adni. A sajtó valamiért hajlamos megfeledkezni róla, hogy a Groovehouse együttes valójában kétszemélyes csapat: Judy az érdekesebb riportalany. Bár a legtöbben még mindig sorozatos műtétjeiről, a balesetből való felépüléséről kérdezgetik; esetleg a szerelmével való szakításról.

Pedig munkáról is volna mit beszélni. Az együttes túl van egy arany- és egy platinalemezen is, mindkettő ott díszeleg a konyha falán. Van még itt Bravo-díj, Arany Zsiráf és VIVA Comet-díj is. Judy valószínűleg nem csak a VIVA kameráinak jelenlétében mondja, hogy a Comet-díjra a legbüszkébb: közönségdíj, annál pedig nincs értékesebb.