Négy helyszínes AXEtázis a pécsi szuperklubban

Vágólapra másolva!
November 6-án Pécsett, a B52-ben folytatódik a turné. Sterbinszky és Bruckmann vendége ezúttal Budai és Tommyboy lesznek, a legendás pécsi klubot pedig ezen a napsütötte novemberi hétvégén biztosan elönti majd az AXEtázis. Játssz velünk, és menj VIP-jeggyel!
Vágólapra másolva!

Ahogy a hűséges AXEtázis-partyarc már megszokhatta, ismét eljön a volt Hip
Hop Boyz-frontember, Real Action, hogy utazó táncszínházával átléptessen minden nézőt egy másik dimenzóba. Az AXE Fekete Színház előadásával kezdődik majd a party.

Sterby ezúttal Tommyboyt és Budait hívta vendégül. A B52 igazi klubhangulata négy teremre oszlik szombaton, a house, a techno, a dance és a funky-r'n'b birodalmára. Sterbinszky és Bruckmann az arénában zenél, a rezidens dj Miss Shiva a house-színteret erősíti majd, ahol Tommyboy is pörget. A Boat Party-cédé megjelenése az apropó, hallhatunk egy hatórás szettet is tőle, valószínűleg lemezbemutatóval egybekötve. A technoroom Budai rajongóit várja, ahol kedvencük exkluzív ötórás szettet produkál majd. Ugyanitt fellép majd a szintén helyi Daniel D is.

Nyilvánvaló, hogy ott szeretnél lenni, a kérdés már csak az: mennyiért? Mi lenne, ha tíznek közületek azt mondanánk: ingyen! Válaszolj a kérdésünkre, amilyen gyorsan csak tudsz, és ha ott vagy az első tíz helyesen válaszoló között, VIP-jegyet nyersz.

A kérdés: Hol rendezik meg minden évben a Tommyboy nevével fémjelzett Boat Partykat? A helyes választ az [email protected] címre küldjétek mielőbb, de legkésőbb péntek délig (november 5.). A levél tárgya ez legyen: B52.

Ujjakat a billentyűzetre, és hajrá!