Egy aszfaltbetyár hétköznapjai

Vágólapra másolva!
Harsányi Levente, az egykori aszfalt-, illetve telefonbetyár sem marad fiatal és bohó örökre. Úgy tűnik, ma már igazi nyugodt és megállapodott életet él egy konszolidált családi házban, a Hungária együttes egykori énekesének szomszédságában. A VIVA Tv Sztárvár című műsorának következő állomásaként Patrícia látogatott el Levihez.
Vágólapra másolva!

Ki gondolná, hogy a polgárpukkasztásairól hírhedt fiatalember saját magának főz egészséges vacsorát? A felvételek készültekor épp tisztítókúrán tartotta önmagát, főleg saját maga által készített kímélő ételekkel, amiket aztán büszkén mutogatott is a kamerának. Az egészséges táplálkozás is a megkomolyodás gyanús jele, ha ez így megy tovább, az eszetlenül vicces Harsányi Levente-imidzs lehet, hogy lassan végleg a múlté lesz. Telefonbetyárkodás helyett ma inkább könyvespolcot barkácsol a srác, igaz, nem túl profin, de nagyon lelkesen.

Arra azért nem kell gondolni, hogy az ország betyárja komótosan újságot vagy könyvet olvasgatva és forró tejet szürcsölgetve fekszik le aludni már kora esténként, vagy hogy életvitele inkább hasonlít a nagyapjáéhoz, mint egy egészséges mai huszonéveséhez. Eget rengető világkép-változás azért nem történt, sőt mi több, egészen izgalmas dolgokra is bukkant a stáb a kis háztűznéző során. Meztelen lányokkal díszített falinaptárra, egy egész, kizárólag videojátéknak szentelt szobára és rengeteg kerámia teknősbékára, például.

A képes falinaptár meztelen lányai közül Bódi Sylvi a kedvenc, ezt hamar megtudhattuk. Sőt azt is, hogy Levente legnagyobb szerelme, egy Alexandra nevű kanadai lány - bár kapcsolatuk már a múlté - emléke ott él a ház sok-sok szegletében: kis ajándékok, kint hagyott régi fotók vagy apró kanadai zászlók között. Most viszont szingli, és csajozós korszakát éli. Legutóbb a pornószínésznő Maya Golddal hozták hírbe, de tartós kapcsolatról nem számolhatunk be, a pálya tehát szabad.

Az egykori aszfalt- és telefonbetyár főállásban ma rádiós műsorvezető, de továbbra is foglalkozik zenéléssel és szövegírással is. Rögtönzött bemutatót is láthat, aki megnézi a videofelvételeket: Levente tangóharmonikázik, zongorázik és énekel is, sőt exkluzíve felolvassa egyik dalszövegnek szánt hosszabb lélegzetű versét is.

A komolytalanság a megfontoltságot sugárzó házból nem tűnt el végleg: ha más nem, időről időre visszacsempészik a haverok. A két legjobb: Ganxta Zolee és Nacsa Olivér például, akikkel videojáték-focimeccseket játszanak napról napra, az arra kijelölt és kizárólag erre fenntartott szobában. Hármójuk közül állítólag Nacsa a legeszetlenebb, bár mindhárman igen komolyan veszik a mérkőzéseket.

Látszólag konszolidált és hétköznapi a lakhely tehát, de közelebbről szemügyre véve hamar kiderül: kutyából szalonna, aszfaltbetyárból pedig sótlan figura nem lesz.