Háztűznéző Anettkánál

Vágólapra másolva!
Anettka egy hatvanhat négyzetméternyi kastélynak álcázott lakásban, műkincsek és természetesen erotikus hangulatot árasztó tárgyak között lakik. Otthon is ruha nélkül, vagy alig-ruhában mászkál, sőt: otthon csak igazán. A barátjával osztja meg a belvárosi lakást, ahová a VIVA televízió segítségével benézhettünk mi is.
Vágólapra másolva!

Már a bejárat sem hétköznapi: "Infra kamerákkal őrzött terület" áll az ajtó melletti táblán, ami pedig legalábbis figyelemfelkeltő. Kicsit beljebb kerülve viszont érthetőnek is nevezhetjük, a hely ugyanis zsúfolásig van tömve a legkülönfélébb értékes tárgyakkal, festményekkel, antik bútorokkal, aukciók hangulatát idéző apró dísztárgyakkal. A berendezés nagy része családi örökség - tudjuk meg, nem a polgárpukkasztás az tehát, ami ilyen jól fizet.

A lakásbelső teljes egészében nagyon komoly hangulatot áraszt, egyrészt az antik bútorok és régi festmények miatt, másrészt mert valószínűleg senki nem is törekedett a berendezéskor feloldani ezt a komolyságot. És amúgy is, Anettka nem él bohém életet, az egyetlen komolytalanságra utaló jel nála kizárólag az, hogy az ágyban eszik, étkezőasztala egyáltalán nincs is. A konyha egyébként az egyetlen olyan hely, ahol nem követték szigorúan az antik bútorok teremtette hangulat irányvonalát, ez a helység modern lett, egy kékcsempés kis huszadik századi szigete a lakásnak.

A nappali vagy dolgozószoba egyik érdekessége, hogy tele van pakolva használaton kívüli hangszerekkel. Hogy-hogy nem, ezek is régi darabok, a hárfától a vadászkürtön keresztül a zongoráig megtalálható itt minden, de minden csupán szépségéért. Anettka ugyanis - az egész családjában egyedüliként - nem tud játszani semmilyen hangszeren sem.

A botrányhős médiasztár egyébként - nem meglepő módon - meglehetősen lenge öltözetben járkál otthon (is). A stábot egy átlagos Anettka-show szerelésben fogadta: rövidnadrág-melltartó az egyenruha. Erotikus nála a puha bordó szőnyeg is, zavart nevetések közt elhangzott az is, miért: "Mert kényelmes." Tovább fejtegetni bizonyára senkinek nem szükséges.