Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VV2 Laci és a nyeremény háza tája

Vágólapra másolva!
VV2 Laci házában még az öntözőkanna is mediterrán hangulatú. A ház tele van egzotikus tárgyakkal. És harmóniával. Bár a Villában nyerte, s úgymond készen kapta, személyisége mégis ott lüktet minden apró részletben, még a vízcsap formájában is. A VIVA televízióval közös sorozatunk első darabjában Vitkó Lászlónak, a Való Világ 2. győztesének házát látogattuk meg. Laci már nem sokáig marad a tulajdonosa, legújabb értesüléseink szerint ugyanis hamarosan a belvárosba költözik. Érdemes tehát jól megnézni a videókat: ez a ház eladó.
Vágólapra másolva!

A dunavarsányi ház egyébként igazi vendégváró lakhely, saját külön gondosan berendezett vendégszobával, amiben még a kikészített olvasnivaló is a vendégre vár. A VV-győztes srác nagy világjáró hírében áll - vagy legalábbis állt a valóságshow-béli szereplése előtt. Évekig pincérkedett óceánjáró hajókon, ezekről az évekről a házban a legváratlanabb helyeken felbukkanó, a világ legkülönfélébb pontjairól származó emlékek tanúskodnak most. Hatalmas tengeri kagylók a fürdőszobában, egzotikus szobrok a nappaliban, sőt a vendégszoba falainak festményei is mind-mind a hosszú hajóutakon szerzett kincsek.

Laci előző otthonából semmit nem hozott magával az új házba, úgy gondolta, az új helyszín teljes megújulást igényel. A ház egésze mediterrán hangulatú lett, meleg színekkel és természetes anyagokból készült berendezéssel. A bútorokat profi lakberendező válogatta, de persze Laci ízlése volt a döntő minden egyes darab kiválasztásánál. Fürdőszobacsapot például kétszer vásárolt, álmai csaptelepe ugyanis először nem volt kapható, aztán viszont mindennapos látványa megérte gazdájának még az azonnali cserét is.

Elmondása alapján Laci mindig is vonzódott a mediterrán típusú lakásbelsőkhöz, hajóútjai alatt volt is alkalma közelebbről megismerkedni néhány déli ország egyedi szokásaival. A forró hangulatról házában azonban nem csak a mediterrán utánérzésű belső, hanem például a vörösre festett hálószobafalak is gondoskodnak. A hálószoba talán a ház legérdekesebb része egyébként, minden egyes apró részletén meglátszik, mekkora gondot fordítottak a berendezésére.

A szaténfüggönytől a selyemtakaróig minden stimmel és minden illik egymáshoz itt, egyelőre nem tudni, kinek, de kétségkívül imponáló a hely. A hangulatvilágításról többféle sötétítő függöny és kisebb-nagyobb lámpák gondoskodnak, semmi nincs a véletlenre bízva. Laci egyébként valószínűleg még most is folyamatos női ostrom alatt áll, szüksége is lehet a lehengerlő hálószobára mindaddig, amíg ország-világ előtt közhírré nem téteti, hogy egyetlen és örök társra talált.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről