Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A ruha teszi - hidd el és nyerj!

Vágólapra másolva!
Ha egy kicsit is érdekel, hogy nézel ki, itt most állj meg egy szóra. Egyáltalán nem lesz nehéz trendinek lenned idén tavasszal és nyáron, csak olvasd el, hogyan, válaszolj és nyerj - egy nagy halom vásárlási utalvány a GAS és az AbOriginal felajánlásából, és rengeteg Mustang póló vár gazdára.
Vágólapra másolva!

Azt szokták mondani, a lányok tulajdonképpen egymásnak öltöznek. Persze, hogy az elsődleges szempont a pasik érdeklődő tekinteteinek rabul ejtése, de tény, hogy a fürkésző és rendkívül kritikus női szemek sokkal fogékonyabbak egy-egy szexis ruhadarab vagy jól eltalált párosítás értékelésére. A nők tehát egymást figyelik, összehasonlítgatnak, megjegyzéseket tesznek, tippeket és trükköket lesnek el egymástól.

A férfiak viszont biztos, hogy nem egymásnak: ők is a nőknek akarnak tetszeni. Megállapíthatjuk tehát, hogy mindenki a nőknek öltözik. (Micsoda szerencsés helyzet ez, lányok!)

A legtöbb srác nyilvánvalóan a töredékét tölti csak el annak az időnek, amit egy lány a saját megjelenésének formálásával. Na de valamivel a fiúk is kénytelenek felhívni magukra a női figyelmet. És bocs, srácok, de azt kell, hogy mondjam, néhány vagány beszólás és ellenállhatatlan tekintet még nem elég az átlag, megjelenésével nem sokat törődő férfiembernek ahhoz, hogy nyerésre álljon egy tökéletesen naprakész szerelésben feszítő menő sráccal szemben. Persze a külső nem olyan fontos, mint a sokat emlegetett belső értékek. De ha csajozásról van szó, az első benyomás sorsdöntő: nagyon rövid idő alatt (talán egy köszönés és egy "Gyakran jársz ide?", ami még belefér) eldől az, hogy a célpont hajlandó-e egyáltalán szóba állni, vagy nem. És mi másból is ítélhetne a kiszemelt hölgy először, mint a látványból, ami elé tárul?

Ami az öltözködést illeti, jól jöhet, ha van stílusunk. A bevásárlóközpontok kedvenc márkáinkat árusító boltjainak végeláthatatlan sora mindenki számára ugyanazt a választékot kínálja. Az ötletesség ezért elengedhetetlen, nem elég, ha megvesszük a legjobban tetsző ruhadarabokat (még ha olyat választunk is ki, amit az előttünk sorban álló hat másik srác még nem szorongat a kezében), tudnunk kell azokat kombinálni is a már meglévő ruhatárunkkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről