Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az AXE Lady játék hivatalos szabályzata

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A játékban csak az vehet részt, aki betöltötte a 14. életévét, az internetes regisztráció alkalmával a kötelező mezőket kitöltötte, illetve a telefonos regisztráció alkalmával a kívánt adatokat a kezelő rendelkezésére bocsátotta. Ezek az adatok: családnév, keresztnév, életkor és egy telefonszám, amelyen, 7 napon át, 24 órán keresztül elérhető a pályázó. Az adatokat hiányosan kitöltő pályázók automatikusan törlődnek a listából. A játékban mindenki csak egyszer regisztrálhat és játszhat. A program automatikusan kiszűri a duplikált jelentkezéseket. A játékos a regisztrációja elismerésével belegyezik abba, hogy egész évben, a nap bármely percében felhívhatjuk.

A játékosok kiválasztása:
A regisztrálók közül minden nap mindkét regisztrációs listáról a 7. és a 24. pályázó kerül fel arra a listára, amelyből aztán számítógépes sorsolás útján dől el kik azok, akiket az AXE Lady felhív telefonon. Az AXE Lady bármikor telefonálhat, éjjel-nappal, egész évben. A következő játékokban a korábban felhívottak már nem vesznek részt.

A nyertesek listája megtekinthető 2004. április 26-tól, itt, az AXEtázis honlapján. Az AXE Lady telefonhívására helyes választ adó nyereménye egy ajándékcsomag, mely AXE termékeket, és az aktuális AXEtázis Party-ra szóló páros meghívót tartalmaz. A nyerteseknek ez a meghívó az adott AXEtázis Party-ra belépőjegyként szolgál, és a helyszínen lévő névlista alapján, csak a nyertes személyi igazolványával együtt jogosít a belépésre.

A nyertesnek a Danubius Rádióval történő egyeztetése alapján az általa megadott pontos címre az ajándékcsomagot a DHL szállítja ki.

A játékban az Unilever Magyarország Kft, és a kampány lebonyolításában közreműködő cégek (Danubius Rádió, Kidz.hu virtual agency Kft.) munkatársai, valamint azok a Ptk. 685. (b). pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. A játékban résztvevők a részvétellel jelen játékszabályokat elfogadják.

A játékra regisztrálni 2004. március 22-től lehet. A játék az utolsó 2004-ben tartandó AXEtázis party időpontjáig tart.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről