Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

AXE - Fekete Színház: a csábítás iskolája

Vágólapra másolva!
Az AXE - Fekete Színház produkciója önmagában is extázist teremt: fellépésük során, az éj sötétjében a férfi és a nő vágyai, vívódásai jelennek meg egy olyan színpadi képalkotás segítségével, mely Magyarországon ez ideig ismeretlen volt. Az előadók az AXE-hatás megjelenítésére vállalkoztak, melynek alapvető eleme a csábítás.
Vágólapra másolva!

Az AXEtázis Party-sorozat nyitó eseményén az új színpadi show ősbemutatójára kerül majd sor. A féléves háttérmunka után közönség elé lépő AXE - Fekete Színház előadásának technikai trükkjei természetesen titkosak, ám az alapvető kellékekről beszámolhatunk. A színpad valójában egy 4x4 méteres fekete doboz, amelyet belülről UV lámpával világítanak meg. A fellépők viselete és a színpadra kerülő tárgyak UV-reagensek. Az illat, a zene és a mozgás együttes hatása az előadás alatt hihetetlen látványt eredményez: emberek lebegnek a levegőben, testrészek kelnek külön életre és tárgyak mozognak a történet kibontakozása közben.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Fekete Színház társulatát 2003. októberében Szűcs Zoltán alapította Tóth Edit és Balogh Bálint közreműködésével. Szűcs Zoltán - ismertebb nevén Real Action - a Hip Hop Boyz egyik frontembere volt, ám mindamellett, hogy 1998. óta egy országos tánciskola-hálózatot vezet, koreográfusi és énekes előadóművészi karrierjét is folytatja.

Az új popzenei formációjának neve Attr.action. 2003. végén megjelent egy promóciós célokat szolgáló bemutatkozó multimédiás maxi lemez, melyet hamarosan nagylemez követ. Az album zenei anyaga már hallható országszerte az Attr.action fellépéseken. Az AXE - Fekete Színház zenei anyaga, pedig két exluzív remix verziót is tartalmaz az együttes zenei repertoárjából.

A produkció - és természetesen az ellenállhatatlan AXE hatás lényege - valamennyi AXEtázis Party-n megtapasztalható: hogyan csábít és hódít egy férfi az AXE segítségével...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről