Készüljön a téli közlekedésre a Hungaroringen!

Vágólapra másolva!
A Continental téli vezetéstechnikai tréninget szervez a hazai autósok számára A WinterContact™ Téli Vezetéstechnikai Családi Napok idén is a gyakorlati tudás megszerzésére fókuszál A rutinos sofőröket is érheti meglepetés, ezért kiemelten fontos felkészülni a télre 
Vágólapra másolva!
Forrás: Continental

A hideg és a szélsőséges időjárás még a rutinos sofőröket is kihívások elé állíthatja. A váratlan helyzetek próbára tehetik a közlekedőket, ezért kiemelten fontos felkészülni a megváltozott időjárási viszonyokra. A biztonságos közlekedés elkötelezettjeként, a Continental idén is megrendezi a WinterContact™ Téli Vezetéstechnikai Családi Napokat a Hungaroring Groupama Tanpályán. A két hétvégés (november 11-12-én, és november 17-18-án) eseménysorozat szakmai főtámogatója az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, valamint a Groupama Tanpálya.

A gyakorlatorientált, élményalapú rendezvényre azokat az autósokat várják, akik szeretnének felkészülten vezetni a téli útviszonyok között és tökéletesíteni vezetéstechnikai ismereteiket. A résztvevők két órás tréning keretében, négy tesztpályán, professzionális instruktorok segítségével gyakorolhatják a csúszós úton történő vészfékezést, a kormányzás és a kanyarodás megfelelő technikáját, valamint az alul- és túlkormányzottság kezelését. A vezetők emellett a hegyvidéki vezetést, a szlalomozást, valamint a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzését is kipróbálhatják.

A WinterContact™ tréningen a család valamennyi tagja megtalálhatja a kedvére való programot. A helyszínen autós szimulátor, hólánc felszerelés, Avon szépségstand, közlekedésbiztonsági gyermekjátékok várják a kedves érdeklődőket. A bátrabbak pedig akár az ORFK-OBB speciális biztonsági öv szimulátorába is beülhetnek, valamint az Országos Tűzmegelőzési Bizottság látványos bemutatóját is megtekinthetik.

A vezetéstechnikai hétvégékre november 6-ig kedvezményes áron, - az eredeti 21.000 helyett - 10.990 forintért válthatnak jegyeket az érdeklődők. A tréningeken megfelelő műszaki állapotú és téli gumiabroncsokkal felszerelt autókkal lehet részt venni. További információkért látogasson el a www.wintercontact.hu weboldalra!

Forrás: Continental

Continental vállalat

A Continental az intelligens technológiák kifejlesztésével az emberek és az árucikkek mobilitását támogatja. Az 1871-ben alapított vállalat nemzetközi autóipari beszállítóként, abroncsgyártóként és ipari partnerként biztonságos, kényelmes, személyre szabott és megfizethető megoldásokat kínál. 2016-ban a konszern öt divíziója, a Chassis & Safety, az Interior, a Powertrain, a Tires és a ContiTech együttesen 40,5 milliárd euró forgalmat ért el, és jelenleg 56 országban több mint 230.000 munkavállalót foglalkoztat. További információt a www.continental-corporation.com weboldalunkon talál.

A Continental Magyarországon

A Continental Magyarországon jelenleg öt vállalattal, hét telephelyen képviselteti magát, és közel 7.000 munkatársat foglalkoztat. Négy divíziója (Interior, Chassis & Safety, Powertrain, ContiTech) végez gyártó- és szoftverfejlesztési tevékenységet Budapesten, Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán. A Gumiabroncs divízió 1991 óta van jelen a magyar piacon értékesítési irodával és regionális abroncsraktárral.

Gumiabroncs divízió

2015-ben a Gumiabroncs divízió a világ 24 helyszínén jelen lévő termelő, fejlesztő és kereskedelmi egységei közreműködésével, több mint 49.000 munkatárs részvételével közel 10,4 milliárd eurós forgalmat ért el. A világ egyik vezető abroncsgyártójaként a Continental a széles termékportfoliójával, illetve a folyamatos fejlesztéseivel jelentős mértékben hozzájárul a gazdaságos és környezetbarát mobilitás fenntartásához.

Személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncs üzletág

A Continental Európa egyik vezető abroncsgyártója a személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncsok területén, valamint a világ negyedik legnagyobb gumiabroncs-gyártója a személygépjármű-abroncsok elsőszerelés és utánpótlás piacán. A Continental a prémiumkategóriás abroncsok fejlesztése során
a biztonságot befolyásoló tulajdonságok optimalizálására és a gördülési ellenállás minimalizálására helyezi a hangsúlyt. További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.

Haszongépjármű-gumiabroncs üzletág

A Continental Haszongépjármű-gumiabroncs üzletága a világ egyik legnagyobb gyártójának számít
a tehergépjármű-, az autóbusz- és a speciális haszongépjármű-gumiabroncsok területén. További információt a www.continental.hu weboldalunkon talál.

Média adatbázis

http://www.continental-tires.com/car/media-services/newsroom

További információkat ITT talál.

Kapcsolat:

Musztrai Ferenc

marketingvezető

Continental Hungaria Kft.

2040 Budaörs, Távíró köz 2-4.

Tel.: +36 23 511 703

Fax: +36 23 511 719

[email protected]