Ingyen üzemanyagot adnak most minden ilyen autóhoz

peugeot
Vágólapra másolva!
Különleges akcióval népszerűsíti részben vagy teljesen elektromos típusait a Peugeot Európa egyik legnagyobb piacán.
Vágólapra másolva!

A Peugeot nagy-britanniai importőre támogatja az elektromos és plug-in hibrid modellek piaci bevezetését: az új, részben vagy teljesen emissziómentes használatra alkalmas járművek vásárlói hat hónapra szóló, ingyenes hozzáférést kapnak az Egyesült Királyság legnagyobb elektromos töltőhálózatához.

Forrás: Peugeot

A Polar Plus több mint hétezer töltőpontot kezel országszerte, amelyek havi vagy alkalmi díj fejében vehetők igénybe. A Peugeot vásárlói fél éven át ingyen használhatják a normál (3 kW), gyors- (7 kW) és villámtöltőkből (50/150 kW) álló rendszert.

A töltőpontok kétharmadán ráadásul a felvett elektromos energiáért sem kell fizetni, így a vásárlást követő hat hónapban akár teljesen ingyenesen közlekedhetnek autóikkal a Peugeot-tulajdonosok.

Forrás: Peugeot

A Peugeot jelenleg négy típusát kínálja részben vagy teljesen elektromos hajtáslánccal. Az e-208 városi kisautó és az e-2008 SUV ugyanazt az 50 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátorcsomagot és 100 kW (136 LE) teljesítményű villanymotort alkalmazza, használati értéküket a belső égésű motorral szerelt verziókkal azonos kapacitású csomagtartó és 150 km/h végsebesség növeli.

A Peugeot 508 Hybrid (szedán és kombi kivitelben), valamint a Peugeot 3008 Hybrid4 a márka konnektoros hibrid hajtásláncát alkalmazza.