4000 forintért bárki megkaphatja ezt a menő Porschét

Vágólapra másolva!
Bemutatták a feltuningolt nyereményautót, amelyet a márciusi AMTS látogatói között sorsolnak ki a kiállítás utolsó napján.
Vágólapra másolva!
Ki gondolná, hogy ez az autó már 18 éves? Forrás: Origo

Idén egy felújított és optikailag tuningolt, egyedi Porschét sorsolnak ki az Automobil és Tuning Show-n azok között, akik teljes árú, 4000 forintos belépőjegyükkel (vagy a 9500 forintos családi jeggyel) a rendezvény „G" pavilonjában kiváltják a nyereményszelvényt. Az ezen található három kvíz kérdés helyes megválaszolása után vehet rész valaki a vasárnapi sorsoláson március 22-én.

Forrás: Origo

A tuningalapot egy első generációs, 2002-es évjáratú, 150 ezer km-t futott 253 lóerős Porsche Boxster S adta, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végezték a WestEnd City Center alsó szintjén, mindössze egy hétvége alatt.

Forrás: Origo

A szakemberek ízekre szedték az 4 millió forintért, jó állapotban vásárolt használt autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel tették egyedivé, az arany-fekete színt nem fényezéssel, hanem eltávolítható fóliával oldották meg. 3 centivel ültetett sportfutóművet és újrabőrözött üléseket, kormányt is kapott a német roadster, a nagy sebességnél kiemelkedő hátsó légterelőre AMTS felirat került.

15 éves idén az AMTS

A térség legnagyobb autós rendezvényen, a Hungexpón március 20-án elrajtoló Autó és Motor Tuning Show-n egy belépő áráért négy berendezett pavilont, bennük ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak a látogatók, és az Év Magyar Autója választás nyertesei is itt fogják megkapni a díjaikat. Idén a Hungexpo átépítése miatt némileg csökken a kiállítás alapterülete, de azért így is 40 ezer fedett négyzetmétert lehet majd bejárni, és a szokásos szabadtéri programok is meg lesznek tartva.