Szavazza meg, melyik legyen az Év Magyar Autója, nyerni is lehet

közönségdíj
Vágólapra másolva!
Március 20-án kiderül, mely autók győznek az Év Magyar Autója 2020 különböző kategóriáiban. Hat győztest a zsűri hirdet ki, de a közönségdíjasról a közvélemény dönt.
Vágólapra másolva!

Szavazzon kedvenc autójára, döntse el, melyik legyen az Év Magyar Autója 2020 verseny közönségdíjasa!

Egy kis szerencsével értékes nyereménnyel is gazdagodhat.

A szavazók megnyerhetik az Autós Nagykoalíció által felajánlott tíz darab, 2+2 fős (2 felnőtt és 2 gyermek), kétéjszakás üdülés egyikét (Hunguest Grandhotel Galya, illetve Hunguest Hotel Flóra Eger), illetve 30 további szerencsés páros belépőt nyerhet az AMTS 2020 kiállítás nyitónapjára, ahol részt vehet az Év Magyar Autója 2020 díjak ünnepélyes bejelentésén és átadásán.

Forrás: Év Magyar Autója

Szavazata leadását követően (csak egy autóra és egy e-mail-címmel csakis egyszer) adja meg a sorsoláshoz szükséges adatait, és máris jogosulttá válik a nyeremények sorsolásán való részvételre.

A nyerteseket március 2-án sorsolják ki, a szavazás végeredményét, az Év Magyar Autója 2020 Közönségdíj-győztes autóját pedig március 20-án, a többi díj nyertesével együtt jelentik be. Szavazni március 1-jén, 23.59-ig lehet. A nyerteseket az általuk megadott címen értesítik.