Fogták a magyar Audit, és Bugattit csináltak belőle - bár ne tették volna

Vágólapra másolva!
Valaki azt hitte, jó ötlet az Audi TT-ből Bugatti Veyront faragni.
Vágólapra másolva!
Forrás: Carscoop

Sokan vágynak Bugattira, de pénze már jóval kevesebb embernek van rá, mivel egy használt Veyron ára is bőven 100 millió forint fölött mozog. Van azonban egy köztes megoldás, amivel azonban csak azokat lehet majd átverni, akik sosem láttak még képen sem Bugattit.

Forrás: Carscoop

A képen látható autó alapvetően egy 2002-es évjáratú, Győrben gyártott Audi TT, de a tulajdonosa mindent elkövetett annak érdekében, hogy Bugatti Veyron SuperSportnak higgyék.

A francia hipersportautó minden külső jellegzetességét ráapplikálta a karosszériára,

nem hiányzik a patkó alakú hűtőmaszk, a kéttonusú fényezés, és a középen kivezetett kipufogó sem. A gyári Audi felnik megmaradtak, de lefényezték őket, és a négykarikás logókra egy-egy EB (Ettore Bugatti) logót ragasztottak.

Forrás: Carscoop

Az alkotó azonban nem elégedett meg ennyivel, és olyan, a Bugattitól idegen elemeket is rászerelt a szerencsétlen TT-re, mint a hatalmas hátsó szárny, vagy a Le Mans-i prototípusokat idéző középső cápauszony légterelő.

Forrás: Carscoop

Belül sokkal kisebbek a változások, csak az utasülés előtt látható egy Bugatti embléma felragasztva a műszerfalra. az 1,8 literes turbómotorral hajtott sportkocsiért 7,4 millió forintnak megfelelő japán jent kér a tulajdonosa.