Megköszönte, hogy átengedték, ezután gázolták halálra a tatai zebrán

t
Vágólapra másolva!
Mosolygott, és megköszönte, hogy átengedték – ezt mesélte az egyik szemtanú a kedden Tatán halálra gázolt férfi utolsó pillanatairól.
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú szerint

körülnézett, integetett, mosolygott a férfi, amikor megállt a szemtanú autója a zebra előtt, hogy átengedje,

de közben a másik sávban érkezett egy Volkswagen, amely elgázolta. A lámpák ekkor már ki voltak kapcsolva a gyalogátkelőhelynél. A sérültért mentő érkezett, de már nem tudtak rajta segíteni. Mint kiderült, a japán férfi egy helyi cég vezetője volt, munkatársa szerint remek ember, akit mindenki szeretett - írta a Nyugat.hu.

A rendőrség beszámolója szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Tatán, a Május 1. úton december 17-én 21 óra 32 perckor. A Környei út irányába haladt két jármű. A kijelölt gyalogátkelőhelyen egy gyalogos lépett az úttestre, ekkor a szélső forgalmi sávban közlekedő gépkocsi megállt, a belső sávban haladó Volkswagen típusú személygépkocsi azonban nem, és elütötte a férfit.

A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.