Rémálom az M1-esen, palackkal dobálózott a bepipult kamionos

betört
Vágólapra másolva!
Elkapták a kamionost, aki vizespalackot dobott az őt előző teherkocsinak, mert annak sofőrje szerinte túl lassan hajtott.
Vágólapra másolva!

A rendőrség befejezte a nyomozást annak a kamionsofőrnek az ügyében, aki még tavaly novemberben egy vizespalackot vágott egy Ford Transithoz az autópályán. Akkor nem állt meg, a kamerafelvételek alapján azonosították a kamionost, és július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként. Az ügy iratait vádemelési javaslattal 25-én küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek a rendőrség.

Tavaly novemberben még nem lehetett tudni, ki az ominózus kamionos, csak annyit, hogy a vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel haladt az M1-esen, és a 83-as kilométerszelvénynél, az igmándi pihenőhely közelében ki akarta őt előzni egy Ford Transit, mire ő egy vizespalackot hajított a tehergépkocsi szélvédőjének hajított.

Forrás: Police.hu

A szélvédő betört, a kamionos pedig nemes egyszerűséggel folytatta útját. A Ford vezetője ezt követően értesítette a rendőrséget.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, kihallgatása során elmondta, hogy a vizespalackkal csak rá akart ijeszteni a másik sofőrre, mert szerinte az túl lassan közlekedett az autópályán - írta a Kemma.hu.